Home > Whitepaper

Ondernemen zonder (groei)pijn

Als ondernemer begin je met een idee, een visie, een unieke oplossing voor een probleem. Je krijgt succes, de onderneming groeit. Totdat er op een dag wel heel veel op je bord ligt en de lol er een beetje vanaf gaat. Te veel vragen waar je niet direct een antwoord op hebt. Te weinig tijd, laat staan om er nog iets van een privéleven op na te houden. 

Op zo’n moment is het lastig om te zien welke stappen je nu het beste kunt nemen. Je hebt de rust en ruimte niet om daarover na te denken. Je vindt het lastig om anderen aan te sturen of zaken los te laten. Elke succesvolle ondernemer loopt hier op zeker moment tegenaan.

Om het plezier in ondernemen te behouden helpt het om regelmatig je persoonlijke en zakelijke (groei)vragen in kaart te brengen. Om te kijken welke veranderingen je bij jezelf en je organisatie moet doorvoeren om vol energie en enthousiasme te kunnen blijven doorgroeien.

In deze whitepaper vertel ik kort iets over enkele veel voorkomende uitdagingen die ik dagelijks in mijn praktijk tegenkom bij ondernemers in (snel) groeiende organisaties.‚Äč

Download whitepaper

 
Vrijblijvende belafspraak plannen?
Vrijblijvende belafspraak plannen?

Vrijblijvende belafspraak maken voor een eerste korte brainstorm?