Home > Werkwijze

Werkwijze

Hoe ziet een executive (team) coachingstraject eruit?

‚Äč"Tijdens een oriënterende afspraak (online), maken we eerst vrijblijvend kennis en kijken we of het 'klikt'. Daarna spreken we eventueel een aantal vervolgsessies af. De meeste executive (team) coaching trajecten duren zo’n 6 tot 10 sessies waarbij we elkaar een of tweemaal per maand zien. Tussendoor ben ik telefonisch bereikbaar. Zo houden we de lijnen kort en open. In overleg schakel ik soms ook andere professionals in als aanvulling op onze sessies. We doen alles wat nodig is om tot snelle resultaten te komen."

Hoe ziet een business coachingstraject eruit?

Wij beginnen met een oriënterend kennismakingsgesprek waardoor wij een beeld krijgen van je bedrijfskundige, organisatorische, juridische en privé situatie. Wij gaan in op je businessplan, ondernemingsstructuur, financiële gegevens, stakeholders, samenwerkingspartners en personeel. Daarna nemen wij zeker de belangrijkste uitdagingen voor de komende tijd met je door. 

Aan de hand van het kennismakingsgesprek stellen wij samen de doelen vast voor de korte, middellange en lange termijn en kennen daar prioriteiten aan toe. Dit vormt de basis van het coaching plan. Hierdoor creëren we heldere uitgangspunten voor onze business coaching.

CONTACTFORMULIER.